Deelnemers Emmen Goes Eco 2022

Emmen Goes Eco Logo

Mi&Ann - MicksArt Collectief

Samen creëren zij Art jeans. Unieke merk jeans jasjes en broeken in combinatie met een basic lijn van shirtjes. Ze hebben een mooie samenwerking met Kringloopwarenhuis Het Goed en Trust. 

Website
Emmen Goes Eco Logo

Gloeperties

Gloeperties zijn Drentse dondersteentjes. Als talisman brengen ze veel geluk en vrolijkheid in huis. Alle gloeperties zijn uniek en handgemaakt van gerecyclede stofjes, bandjes en kantjes!

Website
Emmen Goes Eco Logo

Juffrouw Knots

Juffrouw Knots is een webwinkel waar je terecht kunt voor een bijzondere selectie duurzaam speelgoed. Speelgoed dat er niet alleen heel mooi uitziet en duurzaam is, maar vooral de fantasie en de creativiteit van het kind prikkelt. 

Website
Emmen Goes Eco Logo

Emmen geeft energie

Kom met al je vragen over energiebesparen in eigen huis naar de stand van Emmen geeft energie!

Samen met inwoners, bedrijven en onderwijs gaan we in Emmen aan de slag om in 2050 energieneutraal te zijn.

Website
Emmen Goes Eco Logo

Ha-Ra

Ook dit jaar is HA-Ra weer aanwezig op Emmen Goes Eco!
Met het oog op welzijn voor mens, dier en natuur brengt Ha-Ra unieke biologische en hoogwaardige producten op de markt. Het merk Ha-Ra is een begrip als het gaat om milieu verantwoord omgaan met de verzorging van jezelf en je omgeving. Andrea Huizing kan je hier alles over vertellen!
Website
Emmen Goes Eco Logo

Supporter van schoon

Hoelang duurt het voordat een blikje in de natuur afgebroken wordt? En een plastic flesje of een bananen schil?
Weet jij waarom afval scheiden zo belangrijk is en wat doe je er zelf aan?
Met welk afval stoei jij elke keer? Wat hoort waarbij? Neem je twijfel gevallen mee samen zoeken we de goede bak.

Website
Emmen Goes Eco Logo

New Look By Nature

New Look is de natuur kapsalon van Emmen. Verzorgen, knippen en kleuren in een rustige kapsalon waar enkel met producten op basis van natuurlijke ingrediënten wordt gewerkt. Producten met biodynamische, biologische en fairtrade ingrediënten.

Ontdek de producten van New Look op Emmen Goes Eco!

Website
Emmen Goes Eco Logo

Lodds

Lodds verkoopt allerlei woonasseccoires. Een deel van de woonasseccoires zijn zelf met de hand gemaakt die je via de webshop kunt kopen. Lijkt het jou nou ook leuk om een keer je eigen woonaccessoire te maken? Dat kan ook bij LODSS! Ze geven meerdere creatieve workshops waar je je helemaal kunt uitleven in het nieuwe atelier in Sleen.

Website
Emmen Goes Eco Logo

Habous

Habous biedt een authentiek en traditioneel assortiment van verzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld om de huid en het haar te herstellen, voeden en beschermen. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en van hoogwaardige kwaliteit. De verzorgingsproducten zijn met passie en toewijding vervaardigd vanuit de authentieke bron der natuur. Naast natuurlijke cosmetica vindt u bij ons ook biologische culinaire producten zoals culinaire arganolieolijfoliesaffraan en amandelpasta.
Website
Emmen Goes Eco Logo

Tibetaans Museum

Tijdens Emmen Goes Eco zal Tashi van het Tibetaans Museum live een groot kunstwerk bouwen van gerecyclede materialen.

Website
Emmen Goes Eco Logo

Groeigrond

Groei-Grond is een sociale kweektuin voor iedereen. We willen mensen verbinden, helpen en van elkaar leren door gezamenlijk te werken in en aan de kweektuin. Hier gaan we groente, fruit, bloemen en oesterzwammen kweken en samen oogsten

Website
Emmen Goes Eco Logo

Soroptimist - 100xTrees4Life

De Soroptimistclub Emmen staat op de markt van Emmen Goes Eco met het 100xTrees4Lifeproject. Ter gelegen heid van de 100e verjaardag van het soroptimisme planten de 101 Nederlandse Soroptimistclubs samen met Tree Aid voedselbomen in Mali. Tegelijkertijd worden bomen geplant in Nederland. 

Op Emmen Goes Eco is de start van het bomen adoptieplan. Voor elke geadopteerde boom in het park plant de Soroptimistclub Emmen een of meer bomen in Mali met als doel daar erosie tegen te gaan en vrouwen economische zelfstandigheid te geven.

 

Website
Emmen Goes Eco Logo

ABS Carxpert

ABS CarXpert is dealer van elektrische scooter merken en elektrische fietsen. Kom ze uitproberen op het preofcircuit!

Website

Emmen Goes Eco
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram